Новости

Новости

Бизнис Средба во Грција

Денеска во Грција Директорот на ДТИРЗ , Александар Младеновски,оствари средба со членовите на приватизираното   Солунско Пристаниште, како што се:  претседателoт…

Новости

Приливите на Странски Директни Инвестиции во Северна Македонија Зголемени за Три Пати и се Рекордни 737 Милиони Долари 

Светскиот Извештај за инвестиции за 2019 година, на UNCTAD, ги поддржува креаторите на политиките преку следење на глобалните и регионалните…