Archives

Хај- Тек

,,Хај –тек Асембли Центар’’ е првата домашна  компанија која донесе одлука за инвестирање во Македонија, чиј основач и сопственик  е…

ВИК

Групацијата „ВИК“ е семејна германска компанија за производство на електрични апарати со седиште во Есен и во Хонг Конг, каде…

Чагатај Кабло

Турската компанија „Чагатај Кабло “ е основана во 1998 година за производство на жици и кабли претежно за потребите на автомобилската…

Aдиент

Американската компанија „Џонсон Контролс“ e глобален лидер во производство на автомобилски седишта, инструмент табли, и внатрешни ентериери. На преку 240...

Корпорација Леар

Американската компанија ,,Леар Корпорејшн “ е водечки глобален застапник за навлаки за седишта  за автомобили и електрични дистрибутивни системи. ,,Леар...

Џонсон Мети

Британската компанија „Џонсон Мети” е светски лидер во производство на катализатори за автомобилска индустрија и катализаторски системи за контрола на...

Аптив

Американската компанија „Делфај“ е водечки глобален снабдувач за автомобилскиот и пазарот за комерцијални возила. Таа е меѓу првите 15 најголеми...

Ван Хол

Повеќе од 65 години белгиската компанија „Ван Хол” ужива висока репутација за дизајнирање и производство на високо-квалитетни и современи возила....

Кемет

Американската компанија „КЕМЕТ” е со 85-годишна историја, со седиште и фабрика во Јужна Каролина, САД. Производствени објекти има во Мексико,...