Archives

Аптив

Американската компанија „Делфај“ е водечки глобален снабдувач за автомобилскиот и пазарот за комерцијални возила. Таа е меѓу првите 15 најголеми...

Ван Хол

Повеќе од 65 години белгиската компанија „Ван Хол” ужива висока репутација за дизајнирање и производство на високо-квалитетни и современи возила....

Кемет

Американската компанија „КЕМЕТ” е со 85-годишна историја, со седиште и фабрика во Јужна Каролина, САД. Производствени објекти има во Мексико,...

Џојсон Сејфти Системс

Американската компанија за сигурносни производи ,,Џојсон Сејфти Системс ” (ЏСС) позната како поранешен „Ки сејфти системс” (КСС) е глобален добавувач…

Гентерм

Американската корпорација „Гентерм” од страна на најголемите производители во автомобилска индустрија е призната како најдобар добавувач на клима системи за...

Костал

Германската компанија „Костал” е глобален лидер во понудата на технолошки напредни електронски, електромеханички и механичко-електронски производи за големи индустриски производители....

ОДВ Електрик

Германската компанија „ОДВ Електрик” има долгогодишно искуство во производство на автомобилски компоненти и е иновативна компанија за развој и добавувач...

Витило групација

Италијанската индустриска групација „Витило’’ е присутна во Македонија во ТИРЗ Скопје 1 како „Витек Македонија“ (Технохозе),  од 2011 година. Основна дејност...

Кондево

Италијанската компанија „Кондево“ е лидер во производството на топлотни разменувачи за бојлери и добавувач на светски реномирани производители на бојлери....

Акомпласт

Германската компанија „Акомпласт“  е специјализирана за пластично моделирање на автомобилски делови и користи најсовремена технологија. Oсвен во Германија, компанијата има...