Archives

Техникал текстајлс

„Техникал текстајлс” е германски производител на фиберглас кој се користи во автомобилската и авионската индустрија, во производството на ветерници и...

Диатек

Италијанската компанија „Диатек” е светски лидер во индустријата за машини за печатарска индустрија. Покрај производствените капацитети во Италија компанијата има...

ГЕС

Германската компанија „ГЕС ГмбХ“е производител на високо-квалитетни и енергетски ефикасни ЛЕД диоди. „ГЕС ГмбХ“ е активен на ова поле уште...

АРЦ Аутомотив

Американската компанија ,,АРЦ Аутомотив’’ е светски производител кој произведува целосна програма на автомобилски инфлатори за воздушни перничиња (возач, патници, странични...