ОГЛАС БРОЈ 01-20/2017 ЗА НАБАВКА НА УСЛУГИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЈАВНА ЧИСТОТА И КОМУНАЛНА ХИГИЕНА ВО ГРАНИЦИТЕ НА ТИРЗ ПРИЛЕП

Sorry, this entry is only available in Macedonian.