Лица – не бројки

Зоран Тасевски – Гересхајмер

Продолжуваме да ве запознаваме со многуте вработени во фабриките од ТИР зоните преку овој серијал. Зоран Тасевски e вработен во реномираната германска компанија од фамацевската индустрија „Гересхајмер“ која е глобален лидер во производство на пластичнa и стакленa медицинска амбалажа.

Сите млади луѓе треба да добијат шанса да бидат поддржани да го постигнат својот потенцијал во учењето, развојот и работата, а со
инвестициите во #ТИРЗ им го овозможуваме токму тоа.