Лица – не бројки

Драган Поповски – Кемет

Започнуваме со серијалот видеа со кој запознаваме еден дел од многуте вработени во фабриките од ТИР зоните.
Ова се млади луѓе кои, со овие инвестиции во #ТИРЗ, иднината ја гледаат дома, во својата земја.

Длабоко веруваме дека вложувањето во луѓето, во човековиот капитал е најголема и најважна инвестиција за да создадеме функционално општество. Активно работиме со цел вработените во компаниите во ТИРЗ да имаат достоинствени примања и услови за работа. Резултатите веќе се видливи, а бројките, но и овие сведоштва јасно го покажуваат тоа.

Да бидеме обединети во оваа заедничка цел, да ја оставиме политиката на страна.
Бидејќи успесите на ТИРЗ се успеси за секој човек, за секој граѓанин, за целата земја!

Запознајте го Драган Поповски!