About dtirz

This author has not yet filled in any details.
So far dtirz has created 88 blog entries.

АНАЛИЗА НА ЕФЕКТИ ОД ИНВЕСТИЦИИ ВО ТИРЗ: КОМПАНИИТЕ ВО ТИРЗ РАСТАТ, ИМА ПОТЕНЦИЈАЛ ЗА ПОГОЛЕМА ДОБИВКА ЗА ГРАЃАНИТЕ И ДРЖАВАТА

АНАЛИЗА НА ЕФЕКТИ ОД ИНВЕСТИЦИИ ВО ТИРЗ: КОМПАНИИТЕ ВО [...]

By |2022-05-09T14:27:13+00:00декември 2nd, 2021|Новости|0 Comments

ТИРЗ ГИ ПРЕТСТАВИ МОЖНОСТИТЕ ЗА ИНВЕСТИЦИИ И НОВИОТ КОНЦЕПТ ПРЕД ВОДЕЧКИТЕ ЛУЃЕ ОД АВТОМОБИЛСКАТА БРАНША

ТИРЗ ГИ ПРЕТСТАВИ МОЖНОСТИТЕ ЗА ИНВЕСТИЦИИ И НОВИОТ КОНЦЕПТ [...]

By |2022-05-09T14:28:41+00:00ноември 10th, 2021|Новости|0 Comments

СРЕДБА ДЕСПОТОВСКИ БОМГАРТНЕР – ДОГОВОРЕНИ ЗАЕДНИЧКИ АКТИВНОСТИ ЗА ЗАСИЛЕНО ПРИСУСТВО НА ФРАНЦУСКИ КОМПАНИИ ВО ЗЕМЈАВА

СРЕДБА ДЕСПОТОВСКИ БОМГАРТНЕР – ДОГОВОРЕНИ ЗАЕДНИЧКИ АКТИВНОСТИ ЗА ЗАСИЛЕНО [...]

By |2022-05-09T14:28:55+00:00октомври 29th, 2021|Новости|0 Comments

БЕСИМИ И ДЕСПОТОВСКИ ГО ПРЕТСТАВИЈА НОВИОТ СТРАТЕШКИ ЗЕЛЕН ИНВЕСТИЦИСКИ ФОНД НА ТИРЗ – ИНВЕСТИЦИИ ОД 750 МИЛИОНИ ЕВРА И 15.000 НОВИ РАБОТНИ МЕСТА

БЕСИМИ И ДЕСПОТОВСКИ ГО ПРЕТСТАВИЈА НОВИОТ СТРАТЕШКИ ЗЕЛЕН ИНВЕСТИЦИСКИ [...]

By |2022-05-09T14:29:24+00:00октомври 28th, 2021|Новости|0 Comments

ДЕСПОТОВСКИ НА САМИТ НА „ЕКОНОМИСТ“: СО НОВ, ПАМЕТЕН ПРИСТАП ГО НАМАЛУВАМЕ ЗАОСТАНУВАЊЕТО ВО ИНВЕСТИЦИИ ЗАД ЦЕНТРАЛНА И ИСТОЧНА ЕВРОПА

ДЕСПОТОВСКИ НА САМИТ НА „ЕКОНОМИСТ“: СО НОВ, ПАМЕТЕН ПРИСТАП [...]

By |2022-05-09T14:29:38+00:00октомври 15th, 2021|Новости|0 Comments

СТАБИЛЕН РАСТ НА ЕКОНОМСКИТЕ АКТИВНОСТИ ВО ЗОНИТЕ – ТРЕТИОТ КВАРТАЛ НАЈВИСОК ВО ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ

СТАБИЛЕН РАСТ НА ЕКОНОМСКИТЕ АКТИВНОСТИ ВО ЗОНИТЕ – ТРЕТИОТ [...]

By |2022-05-09T14:29:52+00:00октомври 9th, 2021|Новости|0 Comments
Go to Top