Информации од јавен карактер

ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА КАНДИДАТ ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС БР 03/2018

02.11.2018

За симнување на документите кликнете овде.

Отчетност за трошоците на носители на јавни функции во ДТИРЗ

01.11.2018

За симнување на списокот кликнете овде.