Archives

Purplast

Kompania turke Purplast, e cila ka përvojë 40 vjeçare në industrinë e automobilave dhe eksporton produktet e saj në 36 vende…

Gereshajmer

Në fillim të vitit 2019, kompania e njohur gjermane nga industria farmaceutike ,,Gereshajmer” morri vendim që të realizoj një investim…

Iproteks  është një  kompani  Gjermane nga industria e automobilizmit, e cila solli vendim që të investon në ZLE – së…

BAUMER

Ndërmarrja e njohur zvicerane “BAUMER” në vitin 2018 mori një vendim për të investuar në Maqedoni, më saktësisht në ZLE…

MURAT TICARET

Në korrik 2018, kompania turke Murat Ticaret filloi ndërtimin e një fabrike në ZLE Shkup 2 dhe njoftoi një investim…

DURA

Ndërmarrja amerikane DURA  Automotive Systems është një furnizues global i përbërësve origjinalë për prodhuesit më të respektuar në botë. Kjo…

HI-TECH

Hi-Tech Asembly Center është kompania e parë vendase që ka marrë vendim për të investuar në Maqedoni, themeluesi dhe pronari…

WIK

WIK  Group është një kompani gjermane në pronësi  familjare për prodhimin e pajisjeve elektrike me qendër në Essen dhe Hong…

ÇAGATAY KABLO

Ndërmarrja turke Çagatay  Kablo u themelua në 1998 për të prodhuar tela dhe kabllo kryesisht për nevojat e industrisë së…

ADIENT

Kompania amerikane Johnson Controls është një lider global në prodhimin e sediljeve të makinave, paneleve të instrumenteve dhe enterierëve  të...