Archives

LEAR CORPORATION

Kompania amerikane, Lear Corporation, është një tregtar kryesor global për mbulesat e sediljeve të makinave dhe sistemeve  të shpërndarjes elektrike....

JOHNSON MATTHEY

Johnson Matthey është një lider botëror në prodhimin e katalizatorëve për industrinë e automobilave dhe katalizatorët për sistemet e kontrollit…

APTIV

Kompania amerikane Delphi është një furnizues kryesor global për tregun e automjeteve dhe automjeteve komerciale. Ajo është ndër 15 furnizuesit…

VAN HOOL

Më tepër se 65 vjet, kompania belge  Van Hool ka gëzuar një reputacion të lartë për projektimin dhe prodhimin e…

KEMET

Kompania amerikane KEMET ka një histori 85-vjeçare, me seli në Karolinën e Jugut, SH.B.A. Ka objekte prodhuese në Meksikë, Kinë,…

GENTHERM

Korporata amerikane Gentherm njihet  si një nga prodhuesit më të mëdhenj në industrinë e automobilave si furnizuesi më i lartë…

KOSTAL

Kompania gjermane Kostal është një udhëheqëse globale në furnizimin me produkte elektronike të përparuara teknologjike, elektromekanike dhe mekaniko-elektronike për prodhuesit…

ODW ELEKTRIK

Ndërmarrja gjermane ODE Electrik ka një eksperiencë shumë vjeçare në prodhimin e komponentëve të automobilave dhe është një kompani inovative…

VITILLO GROUP

Grupi industrial italian Vitilo ka qenë i pranishëm në Maqedoni në ZLE  Shkup 1 si “Vitek Maqedonia” (Technohose) që prej…