Archives

Корпорација Леар

Американската компанија ,,Леар Корпорејшн “ е водечки глобален застапник за навлаки за седишта  за автомобили и електрични дистрибутивни системи. ,,Леар...

Џонсон Мети

Британската компанија „Џонсон Мети” е светски лидер во производство на катализатори за автомобилска индустрија и катализаторски системи за контрола на...

Аптив

Американската компанија „Делфај“ е водечки глобален снабдувач за автомобилскиот и пазарот за комерцијални возила. Таа е меѓу првите 15 најголеми...

Ван Хол

Повеќе од 65 години белгиската компанија „Ван Хол” ужива висока репутација за дизајнирање и производство на високо-квалитетни и современи возила....

Кемет

Американската компанија „КЕМЕТ” е со 85-годишна историја, со седиште и фабрика во Јужна Каролина, САД. Производствени објекти има во Мексико,...

Џојсон Сејфти Системс

Џојсон Сејфти Системс , позната како Ки Сејфти Системс е Кинеска компанија која развива и произведува автомобилски сигурносни системи. Компанијата…

Гентерм

Американската корпорација „Гентерм” од страна на најголемите производители во автомобилска индустрија е призната како најдобар добавувач на клима системи за...

Костал

Германската компанија „Костал” е глобален лидер во понудата на технолошки напредни електронски, електромеханички и механичко-електронски производи за големи индустриски производители....

ОДВ Електрик

Германската компанија „ОДВ Електрик” има долгогодишно искуство во производство на автомобилски компоненти и е иновативна компанија за развој и добавувач...

Витило групација

Италијанската индустриска групација „Витило’’ е присутна во Македонија во ТИРЗ Скопје 1 како „Витек Македонија“ (Технохозе),  од 2011 година. Основна дејност...