Archives

CONDEVO

Ndërmarrja italiane Condevo është një udhëheqëse në prodhimin e shkëmbyesve të nxehtësisë për ngrohëse të ujit dhe një furnizues i…

ACCOMPLAST

Kompania gjermane Accomplast është e specializuar në modelimin  plastik të pjesëve të makinave  dhe përdor teknologji të përparuar. Përveç në…

TECHNICAL TEXTILES

Technical Textiles është një prodhues gjerman i tekstilit me fiberglas  i përdorur në industrinë e automobilave dhe avionëve, në prodhimin…

DIATEC

Kompania italiane Diatec është një lider botëror në industrinë e makinerive për shtyp. Përveç kapaciteteve të prodhimit në Itali, kompania…

GES

Kompania gjermane GES GmbH është një prodhues i LED-diodave  me cilësi të lartë dhe me efikasitet energjetik . GES GmbH…

ARC AUTOMOTIVE

Ndërmarrja amerikane ARC Automotive është një prodhues në të gjithë botën që prodhon një program të plotë të inflatorëve automobilistik …