Archives

Кондево

Италијанската компанија „Кондево“ е лидер во производството на топлотни разменувачи за бојлери и добавувач на светски реномирани производители на бојлери....

Акомпласт

Германската компанија „Акомпласт“  е специјализирана за пластично моделирање на автомобилски делови и користи најсовремена технологија. Oсвен во Германија, компанијата има...

Техникал текстајлс

„Техникал текстајлс” е германски производител на фиберглас кој се користи во автомобилската и авионската индустрија, во производството на ветерници и...

Макдиа

Италијанската компанија „Диатек” е светски лидер во индустријата за машини за печатарска индустрија. Покрај производствените капацитети во Италија компанијата има...

ГЕС

Германската компанија „ГЕС ГмбХ“е производител на високо-квалитетни и енергетски ефикасни ЛЕД диоди. „ГЕС ГмбХ“ е активен на ова поле уште...

АРЦ Аутомотив

Американската компанија ,,АРЦ Аутомотив’’ е светски производител кој произведува целосна програма на автомобилски инфлатори за воздушни перничиња (возач, патници, странични...