(MK) ​​​​​​​​​​​ Бесими и Деспотовски го претставија новиот Стратешки зелен инвестициски фонд на ТИРЗ – инвестиции од 750 милиони евра и 15.000 нови работни места

Sorry, this entry is only available in Macedonian.