ОГЛАС број 01/2019 ЗА ИЗДАВАЊЕ ПОД ЗАКУП ОБЈЕКТИ ПО ПАТ НА ЕЛЕКТРОНСКО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ

ОГЛАС број 01/2019

ЗА ИЗДАВАЊЕ ПОД ЗАКУП ОБЈЕКТИ ПО ПАТ НА ЕЛЕКТРОНСКО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ

14.10.2019

 

За симнување на огласот кликнете овде.

За симнување на имотен лист кликнете овде.

За симнување на огласот на Албански јазик кликнете овде.