(MK) Вицепремиерот Битиќи и директорот Деспотовски во посета на Гентерм во Прилеп – Владата како никогаш до сега води грижа за странските и домашните инвеститори и за вработените во компаниите

Sorry, this entry is only available in Macedonian.