(MK) Вицепремиерот Битиќи и директорот на ДТИРЗ Деспотовски: Создаваме одлични услови за нови инвестиции во ТИР зоните, ќе работиме на привлекување на нови технолошки развиени компании

Sorry, this entry is only available in Macedonian.