(MK) ОГЛАС БРОЈ 01-19/2017 ЗА ИЗВЕДБА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ ЗА ТИРЗ СТРУМИЦА

ОГЛАС БРОЈ 01-19/2017 ЗА ИЗВЕДБА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ ЗА ТИРЗ СТРУМИЦА

За повеќе информации околу условите на јавниот оглас кликнете овде.