(MK) ОГЛАС БРОЈ 01/2018 ЗА ИЗГРАДБА НА ВОДОСНАБДИТЕЛЕН СИСТЕМ СО ПОТРЕБНИ ХИДРОТЕХНИЧКИ ОБЈЕКТИ ЗА ТИРЗ ПРИЛЕП

ОГЛАС БРОЈ 01/2018 ЗА ИЗГРАДБА НА ВОДОСНАБДИТЕЛЕН СИСТЕМ СО ПОТРЕБНИ ХИДРОТЕХНИЧКИ ОБЈЕКТИ ЗА ТИРЗ ПРИЛЕП

За повеќе информации околу условите на јавниот оглас кликнете овде.