(MK) ОГЛАС БРОЈ 05/2018 ЗА УСЛУГИ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР НА ДИРЕКЦИЈАТА ЗА ТИРЗ, ТИРЗ СКОПЈЕ 1 И ТИРЗ СКОПЈЕ 2 СО ПРИДРУЖНИ ОБЈЕКТИ

Sorry, this entry is only available in Macedonian.