(MK) ОГЛАС БРОЈ 08/2018 ЗА НАБАВКА НА МАШИНИ ЗА КОМУНАЛНО ОДДРЖУВАЊЕ НА ТИР ЗОНИ И ДОДАТНА ОПРЕМА

ОГЛАС БРОЈ 08/2018 ЗА НАБАВКА НА МАШИНИ ЗА КОМУНАЛНО ОДДРЖУВАЊЕ НА ТИР ЗОНИ И ДОДАТНА ОПРЕМА

За повеќе информации околу условите на јавниот оглас кликнете овде.