(MK) ОГЛАС БРОЈ 09/2018 ЗА ИЗРАБОТКА НА АРХИТЕКТОНСКО УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ТИР ЗОНИ

ОГЛАС БРОЈ 09/2018 ЗА ИЗРАБОТКА НА АРХИТЕКТОНСКО УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ТИР ЗОНИ

За повеќе информации околу условите на јавниот оглас кликнете овде.