(MK) ОГЛАС БРОЈ 1/3/2018 ЗА РЕВИЗИЈА НА ПРОЕКТИ ЗА ПРИСТАПЕН ПАТ (ДОПОЛНИТЕЛЕН КРАК)

ОГЛАС БРОЈ 1/3/2018 ЗА РЕВИЗИЈА НА ПРОЕКТИ ЗА ПРИСТАПЕН ПАТ (ДОПОЛНИТЕЛЕН КРАК)

За повеќе информации околу условите на јавниот оглас кликнете овде.