(MK) ОГЛАС БРОЈ 1/4/2018 ЗА РЕВИЗИЈА НА ПРОЕКТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА ГП СО НАМЕНА В4, ВО ТИРЗ СТРУМИЦА

ОГЛАС БРОЈ 1/4/2018 ЗА РЕВИЗИЈА НА ПРОЕКТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА ГП СО НАМЕНА В4, ВО ТИРЗ СТРУМИЦА

За повеќе информации околу условите на јавниот оглас кликнете овде.