(MK) ОГЛАС БРОЈ 1/5/2018 ЗА НАБАВКА НА УСЛУГИ ЗА ТАКСИ ПРЕВОЗ

ОГЛАС БРОЈ 1/5/2018 ЗА НАБАВКА НА УСЛУГИ ЗА ТАКСИ ПРЕВОЗ

За повеќе информации околу условите на јавниот оглас кликнете овде.