ОГЛАС БРОЈ 1/7/2018 ЗА НАБАВКА И ИСПОРАКА НА СРЕДСТВА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ХИГИЕНА И ДРУГ ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ

ОГЛАС БРОЈ 1/7/2018 ЗА НАБАВКА И ИСПОРАКА НА СРЕДСТВА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ХИГИЕНА И ДРУГ ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ

За повеќе информации околу условите на јавниот оглас кликнете овде.