(MK) ОГЛАС БРОЈ 12/2018 ЗА ИЗГРАДБА НА УЛИЦА 4 СО ПОТРЕБНА ХИДРОТЕХНИЧКА ИНФРАСТРУКТУРА, ВО ТИРЗ СКОПЈЕ 1

ОГЛАС БРОЈ 12/2018 ЗА ИЗГРАДБА НА УЛИЦА 4 СО ПОТРЕБНА ХИДРОТЕХНИЧКА ИНФРАСТРУКТУРА, ВО ТИРЗ СКОПЈЕ 1

За повеќе информации околу условите на јавниот оглас кликнете овде.