(MK) Потпишан договор со втора странска инвестиција во 2021 година – Турската компанија Пурпласт инвестира 5,1 милиони евра и отвора 40-50 работни места во ТИРЗ Скопје 2

Sorry, this entry is only available in Macedonian.