ПРАВИЛНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА НА ДИРЕКЦИЈАТА ЗА ТИРЗ

ПРАВИЛНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА НА ДИРЕКЦИЈАТА ЗА ТИРЗ

 

За да го симнете документот кликнете овде.