(MK) УПАТСТВО ЗА УТРВРУВАЊЕ НА ОПРАВДАНИ ИНВЕСТИЦИСКИ ТРОШОЦИ И СЛЕДЕЊЕ НА ОБВРСКИТЕ ОД ДОГОВОРИТЕ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДРЖАВНА ПОМОШ

Sorry, this entry is only available in Macedonian.