(MK) Zëvendëskryeministri Bytyqi dhe Drejtori Despotovski në vizitë te Genterm në Prilep – Qeveria si asnjëherë më parë kujdeset për investitorët e huaj dhe vendas dhe punonjësit në kompanitë

Sorry, this entry is only available in Macedonian and AL.