Иднината – дома

ИРЕНА ИВАНОВСКИ – МАГНА

Ирена ја одбра компанијата Магна од ТИРЗ Струга за да ја започне својата кариера и ја препорачува на сите млади лица бидејќи дава еднакви можности на сите и постојан напредок. Magna International Inc. е канадски производител на делови за производители на автомобили. Таа е една од најголемите компании во Канада и во моментот е една од растечките компании во автомобилската индустрија.