About Beba Bajramovska

This author has not yet filled in any details.
So far Beba Bajramovska has created 15 blog entries.

ТИРЗ: СКОПЈЕ 3 – ПРВА ЗОНА ЗА ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА СО ПОТЕНЦИЈАЛ ОД НАД 860 МИЛИОНИ ЕВРА ИНВЕСТИЦИИ

ТИРЗ:   СКОПЈЕ 3 - ПРВА ЗОНА ЗА ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА [...]

2022-06-17T16:06:13+00:00јуни 14, 2022 |

ЦЕЛОСНО НЕТОЧНИ И ИЗМИСЛЕНИ НАВОДИТЕ ДЕКА ТИРЗ СКЛУЧУВА ДОГОВОРИ НА „ШТЕТА НА ГРАЃАНИТЕ“

ЦЕЛОСНО НЕТОЧНИ И ИЗМИСЛЕНИ НАВОДИТЕ ДЕКА ТИРЗ СКЛУЧУВА ДОГОВОРИ [...]

2022-06-09T13:57:32+00:00јуни 9, 2022 |

СРЕДБА ДЕСПОТОВСКИ БАРТОН – ПРЕЗЕНТИРАН НОВИОТ КОНЦЕПТ НА ПОТТИКНУВАЊЕ НА ИНВЕСТИЦИИ

СРЕДБА ДЕСПОТОВСКИ БАРТОН – ПРЕЗЕНТИРАН НОВИОТ КОНЦЕПТ НА ПОТТИКНУВАЊЕ [...]

2022-06-08T13:00:31+00:00јуни 8, 2022 |
Go to Top