Лица – не бројки

Кристина Добревска – Магна

Запознајте ја Кристина Добревска која ја гради својата иднина во канадската компанија Магна – една од најголемите добавувачи на автомобили во светот. Таа ни раскажува за предизвиците со кои успешно се соочува и за можностите за напредок на работа.

Длабоко веруваме дека вложувањето во луѓето, во човековиот капитал е најголема и најважна инвестиција за да создадеме функционално општество. Успесите на #ТИРЗ се успеси за секој човек, за секој граѓанин, за целата земја!