About dtirz

This author has not yet filled in any details.
So far dtirz has created 225 blog entries.

ДЕСПОТОВСКИ: ПРОСЕЧНАТА ПЛАТА ВО ТИРЗ ЗА ПРВПАТ ПО 15 ГОДИНИ ГО НАДМИНА ПРОСЕКОТ ВО ДРЖАВАТА

ДЕСПОТОВСКИ: ПРОСЕЧНАТА ПЛАТА ВО ТИРЗ ЗА ПРВПАТ ПО 15 [...]

2022-05-09T14:24:17+00:00мај 6, 2022 |

​КАНАДСКАТА КОМПАНИЈА „МАГНА МЕХАТРОНИКС“ НА РАЗГОВОРИ ЗА НОВА ИНВЕСТИЦИЈА ВО ТИРЗ

​КАНАДСКАТА КОМПАНИЈА „МАГНА МЕХАТРОНИКС“ НА РАЗГОВОРИ ЗА НОВА ИНВЕСТИЦИЈА [...]

2022-05-09T14:24:48+00:00мај 4, 2022 |

ДЕСПОТОВСКИ – ВО ТИРЗ ПОСТИГНАТИ БЛИЗУ 190 МИЛИОНИ ИНВЕСТИЦИИ, НОВИ 2700 РАБОТНИ МЕСТА СО ПРОСЕЧНА ПЛАТА НАД 50.000 ДЕНАРИ

ДЕСПОТОВСКИ – ВО ТИРЗ ПОСТИГНАТИ БЛИЗУ 190 МИЛИОНИ ИНВЕСТИЦИИ, [...]

2022-05-09T14:26:14+00:00јануари 14, 2022 |

ДЕСПОТОВСКИ: ЗА ПРВПАТ ДОСТИГНАТО НАЈВИСОКО НИВО НА ИЗВОЗ ОД З МИЛИЈАРДИ ЕВРА ВО ТИРЗ

ДЕСПОТОВСКИ: ЗА ПРВПАТ ДОСТИГНАТО НАЈВИСОКО НИВО НА ИЗВОЗ ОД [...]

2022-05-09T14:26:31+00:00јануари 5, 2022 |
Go to Top