Лица – не бројки

Александар Митровски – Гересхајмер

Гересхајмер е компанија која има производствени капацитети во 15 земји и остварува приходи од приближно 1,4 милијарди евра. Александар Митровски е млад човек кој ни раскажува повеќе за производствените процеси во фабриката и за неговата успешна професионална приказна. Сите млади луѓе треба да добијат шанса да бидат поддржани да го постигнат својот потенцијал во учењето, развојот и работата, а со инвестициите во #ТИРЗ им го овозможуваме токму тоа.