Лица – не бројки

Петар Ѓогиев – Гересхајмер

Продолжуваме да ве запознаваме со многуте вработени во фабриките од ТИР зоните преку овој серијал. Петар Ѓоргиев e вработен во реномираната германска компанија од фамацевската индустрија „Гересхајмер“ која е глобален лидер во производство на пластичнa и стакленa медицинска амбалажа.

Добрите услови и можностите за професионален и личен развој во фабриките од #ТИРЗ им овозможуваат на овие млади луѓе иднината да ја гледаат дома, во својата земја.

Успесите на #ТИРЗ се успеси за секој човек, за секој граѓанин, за целата земја!