Иднината – дома

Ивана Арсовска – Кемет

Американската компанија „КЕМЕТ” е водечка глобална компанија за електронски компоненти со 85-годишна историја. Ивана Арсовска е исклучително горда што 9 години е дел од семејството на Кемет и што својата иднина ja гради токму во таа фабрика.

Инвестициите во #ТИРЗ фабриките се од посебна важност во градењето одговорна иднина за младите, затоа што им овозможуваат да бидат дел од светски реномирани компании со одлични услови за работа.