Лица – не бројки

Илче Трифуновски – Кемет

Американската компанија „КЕМЕТ” е со 85-годишна историја и е водечка глобална компанија за електронски компоненти. Илче Трифуновски е млад човек кој е вработен во оваа фабрика и тој ни раскажува за предизвиците со кои успешно се соочува секојдневно и одличната атмосфера во фабриката.

Успесите на #ТИРЗ се успеси за секој човек, за секој граѓанин, за целата земја!