Иднината – дома

Јелена Рупиќ – Кемет

Запознајте ја Јелена Рубиќ која работи во ренoмираната водечка компанија Кемет во одделот за изработка на филтри кои се применуваат во авионската, воената и медицинската индустрија. Таа ни раскажува како преку нејзината работа индиректно допринесува да се спаси нечиј живот некаде во светот.

Успесите на #ТИРЗ се успеси за секој човек, за секој граѓанин, за целата земја!