Лица – не бројки

Бојан Трајчев – Магна

Канадската компанија Магна произведува технолошки производи за познатите брендови Џенерал Моторс, Форд, БМВ, Тојота, Фолксваген, Хонда и многу други. Го запознаваме Бојан Трајчев кој ни раскажува за успесите кои ги има постигнато за време на неговото работење во Магна.

Инвестициите во #ТИРЗ создаваат одлични услови за стабилни работни места, кариерен напредок и примања, што им овозможува на младите луѓе да ја создаваат иднината тука, во својата земја.