Лица – не бројки

Валентин Јанкуловки – Магна

Во третото видео од овој серијал, ве запознаваме со Валентин Јанкуловски кој ја гради својата иднина во канадската компанија Магна, која е една од најголемите добавувачи на автомобили во светот.

Инвестициите во #ТИРЗ создаваат одлични услови за стабилни работни места и кариерен напредок, што им овозможува
на младите луѓе да ја создаваат иднината тука, во својата земја.

Успесите на #ТИРЗ се успеси за секој човек, за секој граѓанин, за целата земја!