Иднината – дома

ФРОСИНА КОСТОСКА – МАГНА

Кога се работи тимски, се може да се постигне! Фросина Костоска заедно со своите колеги прославија за првите 10,000 успешно произведени делови во фабриката за производството на ретровизори на Магна Интернационал во #ТИРЗ Струга. Магна е уште едно успешно партнерство на #ТИРЗ преку кое градиме подобра иднина за луѓето дома