About Deniz Bagasov

This author has not yet filled in any details.
So far Deniz Bagasov has created 4 blog entries.

НОВА НАЈГОЛЕМА ИНВЕСТИЦИЈА ОД 126 МИЛИОНИ ЕВРА НА „ГЕРЕСХАЈМЕР“ ОД ОСНОВАЊЕТО НА ТИРЗ

НОВА НАЈГОЛЕМА ИНВЕСТИЦИЈА ОД 126 МИЛИОНИ ЕВРА НА „ГЕРЕСХАЈМЕР“ [...]

2022-06-28T11:39:18+00:00јуни 28, 2022 |

ТИРЗ ВОВЕДЕ МЕЃУНАРОДНИ ИСО СТАНДАРДИ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈА И КВАЛИТЕТ ВО РАБОТАТА

ТИРЗ ВОВЕДЕ МЕЃУНАРОДНИ ИСО СТАНДАРДИ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈА [...]

2022-06-07T13:47:14+00:00мај 15, 2022 |

ДЕСПОТОВСКИ ВО ПОСЕТА НА „ГЕРЕСХАЈМЕР“ – КОМПАНИЈАТА ЈА ПРОШИРУВА ИНВЕСТИЦЈАТА ВО ТИРЗ СКОПЈЕ

Деспотовски во посета на „Гересхајмер“ – компанијата ја проширува [...]

2022-06-17T09:05:34+00:00февруари 17, 2022 |
Go to Top