RRETH NESH

Drejtoria për Zona Zhvillimore Teknologjike Industriale është pika kryesore për të gjithë investitorët që dëshirojnë të investojnë në zonat e lira ekonomike në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Janë në dispozicion 14 zona të lira ekonomike me infrastrukturë të zhvilluar dhe investitorëve u ofrohen shërbime cilësore, fuqi punëtore shumë e kualifikuar dhe ndihmë shtetërore e individualizuar.

LEXO MË SHUMË

Çfarë na bën të ndryshëm nga të tjerët?

Deri në 50% mbështetje nga Qeveria për një periudhë maksimale prej 10 vjetësh – fokusi në sigurimin e zgjjedhjes individuale

LEXO MË SHUMË

ZONA E PARË EKONOMIKE E TEKNOLOGJISË SË LARTË

Zona Shkup 3 – fokusuar në teknologjitë e avancuara

LEXO MË SHUMË

Mundësi të gjelbërta për investime

Zona e Gjevgjelisë – zona e parë e gjelbërt në Ballkan

LEXO MË SHUMË
LEXO MË SHUMË

ÇFARË NA BËN TË NDRYSHËM NGA TË TJERËT?

Deri në 50% mbështetje nga Qeveria për një periudhë maksimale prej 10 vjetësh – fokusi në sigurimin e zgjjedhjes individuale

LEXO MË SHUMË

ZONA E PARË EKONOMIKE E TEKNOLOGJISË SË LARTË

Zona Shkup 3 – fokusuar në teknologjitë e avancuara

MUNDËSI TË GJELBËRTA PËR INVESTIME

Zona e Gjevgjelisë – zona e parë e gjelbërt në Ballkan

LEXO MË SHUMË