ДЕСПОТОВСКИ: НЕ ДАВАМЕ ПАРИ ОДНАПРЕД – КОМПАНИЈАТА ИМА РОКОВИ И ОБВРСКИ КОИ ТРЕБА ДА ГИ ИСПОЛНИ

ДЕСПОТОВСКИ: НЕ ДАВАМЕ ПАРИ ОДНАПРЕД – КОМПАНИЈАТА ИМА РОКОВИ [...]

2022-08-15T08:10:05+00:00август 15, 2022 |

БЕСИМИ, БЕКТЕШИ И ДЕСПОТОВСКИ: НОВА ЕРА ВО СТРАТЕШКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ НА ВЛАДАТА, ЗА ПРВПАТ ЦЕЛОСНО ЌЕ ПРОИЗВЕДУВАМЕ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ E.GO

БЕСИМИ, БЕКТЕШИ И ДЕСПОТОВСКИ: НОВА ЕРА ВО СТРАТЕШКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ [...]

2022-08-15T09:14:40+00:00август 13, 2022 |

ТИРЗ СО ПОДДРШКА НА МЛАДИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ОТВОРАЊЕ НОВИ МОЖНОСТИ ЗА РАБОТА НА МЛАДИТЕ

ТИРЗ СО ПОДДРШКА НА МЛАДИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ОТВОРАЊЕ НОВИ [...]

2022-07-29T08:11:30+00:00јули 29, 2022 |

ДЕСПОТОВСКИ: НОВИ 1000 РАБОТНИ МЕСТА ВО ТИРЗ САМО ЗА 6 МЕСЕЦИ И ПОСТИГНАТИ ДОГОВОРИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ ОД 240 МИЛИОНИ ЕВРА

ДЕСПОТОВСКИ: НОВИ 1000 РАБОТНИ МЕСТА ВО ТИРЗ САМО ЗА [...]

2022-07-19T10:28:40+00:00јули 13, 2022 |

НОВА НАЈГОЛЕМА ИНВЕСТИЦИЈА ОД 126 МИЛИОНИ ЕВРА НА „ГЕРЕСХАЈМЕР“ ОД ОСНОВАЊЕТО НА ТИРЗ

НОВА НАЈГОЛЕМА ИНВЕСТИЦИЈА ОД 126 МИЛИОНИ ЕВРА НА „ГЕРЕСХАЈМЕР“ [...]

2022-07-19T10:02:08+00:00јуни 28, 2022 |

ТИРЗ: СКОПЈЕ 3 – ПРВА ЗОНА ЗА ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА СО ПОТЕНЦИЈАЛ ОД НАД 860 МИЛИОНИ ЕВРА ИНВЕСТИЦИИ

ТИРЗ:   СКОПЈЕ 3 - ПРВА ЗОНА ЗА ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА [...]

2022-07-19T11:20:07+00:00јуни 14, 2022 |

ЦЕЛОСНО НЕТОЧНИ И ИЗМИСЛЕНИ НАВОДИТЕ ДЕКА ТИРЗ СКЛУЧУВА ДОГОВОРИ НА „ШТЕТА НА ГРАЃАНИТЕ“

ЦЕЛОСНО НЕТОЧНИ И ИЗМИСЛЕНИ НАВОДИТЕ ДЕКА ТИРЗ СКЛУЧУВА ДОГОВОРИ [...]

2022-06-09T13:57:32+00:00јуни 9, 2022 |

СРЕДБА ДЕСПОТОВСКИ БАРТОН – ПРЕЗЕНТИРАН НОВИОТ КОНЦЕПТ НА ПОТТИКНУВАЊЕ НА ИНВЕСТИЦИИ

СРЕДБА ДЕСПОТОВСКИ БАРТОН – ПРЕЗЕНТИРАН НОВИОТ КОНЦЕПТ НА ПОТТИКНУВАЊЕ [...]

2022-07-19T11:50:44+00:00јуни 8, 2022 |
Go to Top