ТИРЗ ВОВЕДЕ МЕЃУНАРОДНИ ИСО СТАНДАРДИ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈА И КВАЛИТЕТ ВО РАБОТАТА

ТИРЗ ВОВЕДЕ МЕЃУНАРОДНИ ИСО СТАНДАРДИ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈА [...]

2022-07-19T09:52:07+00:00мај 15, 2022 |

ДЕСПОТОВСКИ: ПРОСЕЧНАТА ПЛАТА ВО ТИРЗ ЗА ПРВПАТ ПО 15 ГОДИНИ ГО НАДМИНА ПРОСЕКОТ ВО ДРЖАВАТА

ДЕСПОТОВСКИ: ПРОСЕЧНАТА ПЛАТА ВО ТИРЗ ЗА ПРВПАТ ПО 15 [...]

2022-07-19T12:49:06+00:00мај 6, 2022 |

​КАНАДСКАТА КОМПАНИЈА „МАГНА МЕХАТРОНИКС“ НА РАЗГОВОРИ ЗА НОВА ИНВЕСТИЦИЈА ВО ТИРЗ

​КАНАДСКАТА КОМПАНИЈА „МАГНА МЕХАТРОНИКС“ НА РАЗГОВОРИ ЗА НОВА ИНВЕСТИЦИЈА [...]

2022-07-18T11:31:36+00:00мај 4, 2022 |

ДЕСПОТОВСКИ ВО ПОСЕТА НА „ГЕРЕСХАЈМЕР“ – КОМПАНИЈАТА ЈА ПРОШИРУВА ИНВЕСТИЦЈАТА ВО ТИРЗ СКОПЈЕ

Деспотовски во посета на „Гересхајмер“ – компанијата ја проширува [...]

2022-06-17T09:05:34+00:00февруари 17, 2022 |

ДЕСПОТОВСКИ – ВО ТИРЗ ПОСТИГНАТИ БЛИЗУ 190 МИЛИОНИ ИНВЕСТИЦИИ, НОВИ 2700 РАБОТНИ МЕСТА СО ПРОСЕЧНА ПЛАТА НАД 50.000 ДЕНАРИ

ДЕСПОТОВСКИ – ВО ТИРЗ ПОСТИГНАТИ БЛИЗУ 190 МИЛИОНИ ИНВЕСТИЦИИ, [...]

2022-07-19T13:40:43+00:00јануари 14, 2022 |

ДЕСПОТОВСКИ: ЗА ПРВПАТ ДОСТИГНАТО НАЈВИСОКО НИВО НА ИЗВОЗ ОД З МИЛИЈАРДИ ЕВРА ВО ТИРЗ

ДЕСПОТОВСКИ: ЗА ПРВПАТ ДОСТИГНАТО НАЈВИСОКО НИВО НА ИЗВОЗ ОД [...]

2022-07-19T13:47:27+00:00јануари 5, 2022 |
Go to Top