ZZHTI Prilep

ZZHTI Prilep ndodhet në jug të qytetit të Prilepit në vendin Alinci, ku ka qasje të drejtpërdrejt në autostradën që lidhë Prilepin dhe Manastirin. Sipërfaqja e përgjithshme e zonës është 67.50 hektarë dhe ka mundësi të zgjerohet për 35,71 hektarë shtesë. Në këtë zonë në mënyrë aktive funksionojnë 3 kompani, dy prej të cilave prodhojnë për nevojat e industrisë së automobilave dhe një kompani prodhon pajisje elektrike.

Investo tani

Adresa
Bul. Partizanski Odredi,nr. 2 p.
nr.311
1000 Shkup
Republika e Maqedonisë së Veriut

Kontakt
Tel.: +389 (0)2 311 11 66
info@fez.gov.mk

Location 10 km east of the capital Skopje
(on the crossroad of the Corridors 8 and 10)
Area Size 140 hectares
Ownership 100% State-owned
Municipality Prilep
Property Type Construction Land/Greenfield Site

Distance to HighwayDirect highway exchange with corridor 8

(3.3 km from the E-75 Int’l Highway)Nearest International Airport5 km, Alexander the Great Int’l – Skopje
(1 km airline distance )Nearest Rail Station6.5 km, Miladinovci National Rail StationNearest Port230 km, Port of Thessaloniki (Greece)

Electricity provider: EVN Macedonia

Electricity Costs and Tariffs (EUR) Medium Voltage Users
Measure Unit Tariff time 35 kV 20 kV or 10 kV
or 6 kV
Power kW 16.277 12.554
Energy kWh HT 0.047 0.052
LT 0.024 0.025
kVARh HT 0.012 0.0115
LT 0.0060 0.007

Telecommunication

Most of the telecommunication companies present on the Macedonian market are offering services in the TIDZ Skopje 1.

The operators provide the flowing services:

  • Voice services
  • Data services
  • Internet
  • Additional services

Informacione të kontaktit

ZZHTI Prilep

Personi kontaktues në Zonë: Tatjana Šuperliska, Shefe e sektorit
Adresa e Zonës: ZZHTI Prilep, 7500 Prilep
Telefoni: +389 32 385 377
E-mail tatjana.dinuseva@fez.gov.mk

Lidhje të ngjashme:

www.evn.mk
EVN Maqedoni
www.ilinden.gov.mk
Komuna e Ilindenit
www.erc.org.mk
Komisioni Rregullativ i Republikës së Maqedonisë

Drejtoria për Zona Zhvillimore Teknologjike Industriale           

Personi kontaktues në Drejtori: Jovan Despotovski, Drejtor
Adresa: Bul. Partizanski Odredi,nr. 2 p. nr.311
Telefoni: +389 2 311 11 66
E-mail jovan.despotovski@fez.gov.mk | info@fez.gov.mk